Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Meghívó a mozgókönyvtár megnyitójára

Kedves Zalaszentbalázsiak!

Szeretettel hívjuk Önöket 2011. március 26-án szombaton 10:00-től Zalaszentbalázs Könyvtárába, ahol megismerkedhetnek az új szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Zalaszentbalázs Önkormányzata megbízásából, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása keretében.

NYITVA TARTÁS
A könyvtár szélesebb nyitva tartási idején belül
a mozgókönyvtáros jelenléte minden hétfőn 14.30 – 15.45-ig várható

Szeretnénk, ha a szolgáltatás nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, hangoskönyvet is ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a zalaszentbalázsiak várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral. A Halis István Városi Könyvtár révén létrehoztuk a www.zalaszentbalazs.nagykar.hu című honlapot, melyen már sok minden olvasható Zalaszentbalázsról.
További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden hétfőn. A zalaszentbalázsi lakosoknak ingyenes a szolgáltatások használata és egyben a Halis István Városi Könyvtár tagjai is lesznek
Mindenkit szeretettel várunk.
<< Előző (1. oldal)
/2